Raptor 8

Bemutatjuk a Raptor8 tabletet a teljesítmény szerelmeseinek: 8” IPS LCD HD panellel, multitouch kijelzővel, erőteljes 1,6 GHz dual-core processzorral, négymagos Mali™400 3D grafikai gyorsítóval, és teljes hozzáféréssel a Google™ Play áruház többszázezernyi alkalmazásához.


Raptor 8Design

A Raptor8 8” IPS LCD HD kijelzője (1024 x 768 pixel), 4:3 képaránya, vékony, könnyű kialakítása kezelhető és barátságos eszközzé teszi felhasználója számára.
Tudjon meg többet
 
 

Raptor 8Android operációs rendszer

Az OTA (Over The Air) frissítési technológiának köszönhetően a Raptor8 tabletjén mindig a legújabb Android szoftver előnyeit élvezheti. Tegye teljessé felhasználói élményét a Google Play™ áruházból letöltött játékokkal, alkalmazásokkal.
Tudjon meg többet
 
 
Raptor 8Igényeire szabva

A Raptor8 1.6 GHz dual core processzora, 1 GB RAM memóriája és 4 magos grafikai gyorsítója előtt nincs akadály, legyen szó Full HD filmek nézéséről, weboldalak böngészéséről, vagy a legújabb 3D játékokról.
Tudjon meg többet
 
 

Design

Raptor 8

A kényelmesen és könnyen kézben tartható Raptor8 csupán 8.9 mm vékony és ultrakönnyű, ezáltal tökéletes eszköz az Android™ felfedezésére.

 
 
Raptor 8

Az 1024 x 768 HD felbontásnak köszönhetően videóin és képein élénk színekkel elevenednek meg az apróbb részletek is. A megjelenő szövegek pedig kristálytisztán, könnyen olvashatóvá válnak tökéletes képernyőjének köszönhetően. Az IPS technológiának köszönhetően a Raptor8 extra széles betekintési szöget biztosít ahhoz, hogy minden helyzetben megoszthassa élményeit.

 
 

Android operációs rendszer

Raptor 8

Az OTA (Over The Air) frissítési technológiának köszönhetően a Raptor8 tabletjén mindig a legújabb Android szoftver előnyeit élvezheti, és teheti teljessé felhasználói élményét Google Play™ áruházból letöltött játékokkal, alkalmazásokkal.

 
 
Raptor 8

A Google Play™ áruházon keresztül NAVON tabletjén több, mint 700 000 alkalmazáshoz és játékhoz juthat hozzá.

 
 
Raptor 8

A Raptor8 hozzáférést biztosít Önnek az összes Google saját fejlesztésű alkalmazásához is: tarthatja kapcsolatait barátaival a Gmail™, vagy a Google Talk™ akár a Google+™ segítségével (a többfelhasználós video hívásokhoz). Útvonaltervének elkészítéséhez segítségére lehet a Google Maps™ alkalmazás, és kényelmesen olvashatja a weboldalakat vagy újságokat a Google Currents™ segítségével, vagy akár tárolhatja fájljait Google Drive™ 5GB ingyenes felhő tárhelyén.

 
 
Raptor 8

Az Androidnak és a Raptor8 erőteljes konfigurációjának köszönhetően a párhuzamos alkalmazások kezelése könnyű, könnyedén kezelheti nyitott alkalmazásait és válthat közöttük csupán az ujjával vezérelve.

 
 
Raptor 8

Legyen elérhető: Akár a testreszabott GMail segítségével, vagy más levelező programokkal, internetes közösségi oldalakkal és alkalmazásokkal, a Raptor8 tablet ablak a világra. A Raptor8 tökéletes eszköz azokra az pillanatokra, amikor végre valakivel szemtől szemben beszélgetne a köztük lévő távolság ellenére: az előlapi kamera segítségével a Raptor8 tabletjén akár videóhívást is indíthat, például a Google Talk™ segítségével.
 
 

Igényeire szabva

Raptor 8A Raptor8 erőteljes 1.6 GHz Dual Core processzorral, 1GB RAM-al, és Quad Core Mali™400 grafikai 3D gyorsítóval kiváló teljesítményt nyújt ahhoz, hogy a legfrissebb Androidra fejlesztett 3D játékokkal élvezetesen játszhasson 8” IPS kijelzőjén.

 
 
Raptor 8

Igazi felhasználói élmény: Raptor8 tabletjén a megfelelő alkalmazás telepítése után audio és video fájljait könnyedén és egyszerűen lejátszhatja legkülönbözőbb formátumokban, (videót akár 1080p HD minőségben), miközben párhuzamosan villámgyorsan betölti a weboldalakat, dokumentumait.

 
 
Raptor 8

Legyen szó akár internetezésről, filmnézésről, zenehallgatásról, képnézegetésről, e-könyv olvasásról, esetleg prezentálásról, Raptor8 mindenben segítségére lesz Önnek. Beépített Gravitációs szenzorának köszönhetően villámgyorsan alkalmazkodik elforgatott tabletjéhez, így bárhogyan is tartja kezében táblagépét, mindig tökéletes rálátása lesz a képernyője tartalmára.

 
 
Raptor 8

A Mini HDMI portnak köszönhetően összekötheti Raptor8 tabletjét HDTV- jével, felfedezve az Android™ igazi teljességét a TV képernyőjén keresztül: nézze videóit, olvasson, vagy játsszon valóban nagy képernyőn.

Technikai adatok

 • Kijelző: 8’’: 1024 x 768 pixel IPS LCD HD, 5x kapacitív multitouch
 • Operációs rendszer: Android 4.1, “Jelly Bean” + OTA frissítés
 • Processzor: Dual-core A9 @ 1.6GHz
 • Grafikai gyorsító: Quad-core GPU Mali™400
 • Háttértároló: 8GB beépített + microSD(HC) bővíthetőség 32 GB-ig
 • RAM: 1GB RAM
 • Kamerák: Dual kamera (0,3 MP előlapi + 2 MP hátlapi)
 • Csatlakozók: Micro USB 2.0, Mini HDMI kimenet, MicroSDHC
 • Wireless: WiFi (b/g/n)
 • Egyéb: beépített hangszóró, G-szenzor, beépített mikrofon, audio Jack 3.5mm, Mini HDMI output (Mini HDMI / HDMI kábel nem tartozék)
 • Video lejátszás: full HD (akár 1080p @30fps)
 • Dimenziók: 20 cm x 15,7 cm x 0,89 cm
 • Szoftverfrissítés: OTA (Over – The – Air) update: amennyiben a készülékére új szoftver verzió érhető el, a Raptor8 wifin keresztül internetre csatlakoztatva automatikusan letölti, és telepíti azt.

A doboz tartalma

 • tablet
 • hálózati töltő
 • USB adatkábel
 • headset
 • magyar nyelvű kezelési útmutató